![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 32 Joined: 3-April 06 From: Bucuresti Member No.: 240 Car: E30 325ix coupe '89 Engine: M20B25 170CP ![]() |
Salut, bine v-am gasit.
Am un ix care face 17 ani acusi. E inca ok, dar l-am cam neglijat in ultima vreme si vreau sa-mi rascumpar indiferenta ![]() Caut un reparator de mecanica de E30 care sa stie ce face si caruia sa-i pot da masina pe mina fara teama ca isi bate joc de ea. Bine ar fi sa se priceapa si la ix-uri. Si daca se poate, sa nu rupa la bani. E important si sa aiba si scule, nu numai cheia de 16 si ciocanul de 2 kile ![]() Si dupa aia am nevoie de cineva care sa stie cu tabla (am de inlocuit aripile fata si de indreptat stinga-spate, infundata de un cretin las in parcare). Multumesc de pe-acum. P.S. Misto forum ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
QUOTE (mertan) ti-am zis ca nu ma bag... si daca vin la bucuresti ce??? e vreo problema??? daca vreau eu sa vin acolo... nu stiti pe nimeni???
noi astia din bukale te primim cu bratele deschise de mecanici trebuie sa te feresti ca ei te asteapta cu buzunarele larg deschise . -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:05 AM |