![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
adica vreau aripioare sau spite... deci sunt din Bucuresti si daca are cineva disponibilitatea sa faca asta weekendul asta sa-mi dea un PM...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
QUOTE (florin83) ai pocit masina degeaba
![]() unui prieten i-au furat de o gramada de ori oglinzile.. o data i-au furat si una crapata pe care i-o imprumutasem eu (era si de urs) pana ii veneau cele noi pe care le comandase, o data i-au furat-o cu totul.. au smuls-o cu totul din usa. de cand si le-a sablat(~un an) nu i-au mai furat decat una (aia cu tot cu suport) sablatul costa cam 300mii... stai linistit ca nu e pocita... pariez ca de la 10 metri nici nu vezi respectivele bari iar din fata nu se vede absolut nimic... sunt super multumit... o sa fac o poza cu telefonul diseara si o sa o postez sa vedeti despre ce e vorba... pur si simplu am dat 2 gauri in rama de sus din plastic oglinzii si doua gauri jos... dupa asta am introdus 2 bucati de sarma dura (de la umeras gen Nufarul) prin gauri... O sarma cade cam in zona unde este linia pentru unghi mort si alta in capatul celalalt al oglinzii cam la 2,5 cm de margine... sarmele sunt indoite sus si jos cam 5 mm peste marginea din plastic a oglinzii ca sa nu poata fii scoase... sarma respectiva e destul de dura si rigida si daca cineva vrea s-o scoata trebuie sa aiba si unelte si rabdare si timp deci clar o sa cam abandoneze ideea... ce imi place este ca oglinda are spatiu suficient de miscare si poate fi reglata foarte bine si cu aceste sarme... oricum am mai vazut BMW cu sistemul acesta de securitate la oglinzi si chiar cred ca functioneaza... Sunt de acord cu tine totusi ca daca vrea imi smulge toata oglinda si pleaca cu ea sau imi sparge geamul oglinzii dar pentru ambele situatii trebuie sa fie rau intentionat si o sa provoace cam mult zgomot si nu stiu daca ii convine asta... dupa ce vedeti pozele chiar va rog sa comentati solutia si dupa cum am spus cine mai vrea ii dau numarul mecanicului si negociati cu el lucrarea dar oricum nu cred ca o sa coste mai mult ca sablatul respectiv... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:56 PM |