![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
adica vreau aripioare sau spite... deci sunt din Bucuresti si daca are cineva disponibilitatea sa faca asta weekendul asta sa-mi dea un PM...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
La ce v-ati gandit cand am spus ca si-a scris nr de masina pe oglinda ,acum nu stiu daca sablatul este procedeul dar ce este drept este ca azeam undeva jos matuita oglinda cu B... xxx,si nu ocupa mult spatiu si nu incomoda si nu se vedea a taranism ,mi s-a parut super practica ,iar faza cu barile de otel prin oglinzi ,daca cel care vrea sa le fure cu putina rabdare si cu o intarziere de maxim 2 secunde pe oglinta tot le fura ,asa cum ati bagat voi acele bari asa le poate scoaate si hotul,treaba cu barile mi se pare invechita,important nu este sa il faci sa intampine greutati si sa il faci sa renunte pt ca nu ar avea ce sa faca cu ele daca le-ar fura.
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:29 PM |