![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
Am patit-o iar....vineri. Pe Strada Dionisie Lupu. Prin centru, pe o strada paralela acu magheru. DECI ZONA MAGHERU E DE EVITAT COMPLET NOAPTEA!!!!! prima oara mi le-au ciordit de pe lg magazinu Eva. Nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut iar oglinizile violate.
![]() am plecat ofticat si injrand catre politie si p drum m-au oprit unii la un semafor sa ma intreb daca nu vreau niste geamuri :bashwall: si le-am luat,ce sa fac...ca n-aveam chef de alergat pe la politie si asigurari 1 luna d zile...in schimb,eram asa nervos ca m-as fi dus la politie cu noile gheamuri sa ia amprente dupa ele. se putea face ceva? daca le ziceam d unde le am puteau sa-i aresteze pe hoti? sau ma duceam degeaba si-mi mai luam si io amenda ca am cumparat de la "negru"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
este delicata problema. pesimistii ar spune ca te duci degeaba la politie. altii ca nu trebuia sa iei geamurile alea. poate erau chiar ale tale, mai stii?
pana la urma, de ce nu le sablezi? incearca si metoda asta. mergi la orice geamgerie si vezi ce se intampla. eu nu as lua de la hoti. repet: de unde stii ca nu erau chiar ale tale? este gretoasa procedura cu politia si asigurarile, dar mi se pare singura despre care avem ceva de discuat... parerea mea! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 06:35 PM |