![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si pentru cei care se cred piloti la volanul unui BMW, fie el si seria 7
atentie, pozele nu sint foarte placute. aviz celor cu probleme cardiace sau digestive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 10 ![]() |
aloo...ce avetzi??..sincer nu condamn pe nimeni pentru nici un accident...nu judec niciodata daca a fost inconstientza sau soarta...prefer sa tac din gura si sa nu trag nici o concluzie...sa am retzineri in a da un verdict...mai degraba zic "doamne fereste" si merg mai departe...accidentele se pot intampla oricui in orice moment indiferent cat de pilot sau nu, este la volan...nu e bine sa se mearga pe premiza "asa ceva nu o sa mi se intample niciodata mie pt ca eu sunt mai calculat mai bla bla...etc"...pe naiba ! e suficient o pasa proasta si te trezesti la stiri...cateodta dracu poate fi si mai negru decat credem...asa ca cel mai bine este sa folosim aceste cazuri ca pe o terapie..ca in momentul in care suntem tentatzi sa riscam mai mult decat ca de obicei..sa ne aducem aminte de aceste poze si sa luam masurile cuvenite..
p.s. : si pana la urma nu mai stie nimeni nimic de acel accident??? -------------------- BMW 318is E36 – I WAS BORN FREE, NOW I’M EXPENSIVE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 05:51 AM |