![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Pretul petrolului iar a luat-o bine de tot in sus.
Azi (11 apr. 2006) este cotat la bursa la cca. 69 $/baril - probabil ca iar vom vedea preturile la pompa umflandu-se. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
In Austria e cea mai ieftina benzina din EU... de fapt eu am fost in Italia, Germania, Ungaria, Elvetia si Austria cu masina si benzina din Austria e cea mai ieftina... Interesant e si faptul ca mi s-a parut foarte buna... Bimmerul meu benzinar a facut cu 1 rezervor de 63 de litri (din care am consumat vreo 55) aproape 900 de km (vreo 870 parca) ceea ce insemna un consum de 6 si ceva... Am mers 600 din acei kilometri pe autostrada si restul pe drumuri regionale din Italia (maxim 70km/h)... Oricum masina se misca extraordinar de bine si chiar simteam o diferenta... O fi fost de la aerul mai rece si mai curat de acolo? :unibrow: oricum n Austria e cea mai buna si ieftina benzina si nu e placebo...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 08:41 PM |