![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Weineck Cobra 780CUI Limited Edition - 2006
Are un raport putere/masa supraunitar si atinge 300 km/h in 10 sec! Detalii aici: http://antena1.ro/auto/a/auto_weineck.htm |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
Nu stiu sigur de unde era firma de tuning pentru e36 cu motorul de 1000 CP dar oricum exista... avea si un site pe web dar nu-l gasesc acum...
dragsterele americane nu au nici o legatura cu masina turism... ma refer la o masina autorizata sa fie utilizata pe drumuri publice deci nu intra in discutie... de fapt nu stiu de ce comparam mere cu pere... personal nu cred ca respectiva masina (Shelby redesigned) ajunge la 300 km/h in acele 10 secunde sau ca ar ajunge la respectiva viteza... designul este destul de bun dar forta de apasare nu o ajuta (la prima vedere)... e o masina cu muschi tipic americana si ca orice masina americana e buna doar la un singur lucru si atat... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 08:09 AM |