si mie imi place forma masinutei (desi nu as da un Z4 pe ea) dar din motive de aerodinamica nu cred ca e capabila de ce zic ei... pai ar trebui sa aiba o super apasare ca rotile sa aiba aderenta pe tot timpul acceleratiei si nu vad cum ar reusi ei sa faca asta cu trabucul ala...

da, forma e aerodinamica sau destul de aerodinamica dar ma intreb atunci de ce alte firme se chinuie sa deseneze ani de zile liniile si studiaza in tuneluri aerodinamice cand nebunia aia e atat de simplu de facut... asta e tot... nu neg faptul ca are puterea mentionata si ca daca faci un calcul ajungi la rezultatul respectiv dar restul lucrurilor sunt povesti in realitate... cam asta e parerea mea...
referitor la acei turci deasemenea am mari dubii pentru ca asa cum a mentionat cineva pe aici nu cred ca transmisia stock rezista la ce fac ei la motor... nici macar in conditii de autostrada pentru ca daca la 140 km/h intr-a 4 a dai tlpa iti zboara tot din cutie la ce cuplu e acolo... nu vorbesc de ce caldura se degaja la asa turatii sau de ce frane trebuie sa ai avand in vedere ca masina e mai grea si mai puternica...
ceea ce fac aceste firme sunt doar exercitii de putut dar nu am nici o incredere in ei... uitati-va la campionatele de masini turism pe circuit inchis si acolo puteti vedea cam unde se poate ajunge fara riscuri majore cu o masina de strada... restul sunt doar anomalii de design orientat intr-o singura directie...