![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Weineck Cobra 780CUI Limited Edition - 2006
Are un raport putere/masa supraunitar si atinge 300 km/h in 10 sec! Detalii aici: http://antena1.ro/auto/a/auto_weineck.htm |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
[quote="akajohn"]hai sa fim seriosi...
masina este o varza aerodinamica si pariez ca decoleaza... pai o masina de formula 1 are 15 mii de reguli pentru o aerodinamica si o apasare perfecta si vine gigi asta si-mi spune ca solnita aia ajunge la 300 km/h... si inca in 10 secunde... hehehehehhehehehhe... eu sunt de parere ca asta e una dintre cele mai aerodinamice forme. ceea ce se intampla astazi in aerodinamica e rezulatul analizelor pe computer. caroseria unor masini cum e cobra, e-type, corvette 76 etc sunt influentate de trecerea naturala a aerului peste volume. e adevarat ca nu sunt la fel de performante pe viraje ca o masina F1 dar sunt cu mult mai frumoase. ganditi-va la dragsterele americane - nu seamana deloc cu F1. nu stiu daca face intr-adevar 300 kmh in 10 sec, dar cu siguranta nu e solnita. pt cine e de alta parere, sa dea un search pe google - Shelby. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 03:19 AM |