![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Weineck Cobra 780CUI Limited Edition - 2006
Are un raport putere/masa supraunitar si atinge 300 km/h in 10 sec! Detalii aici: http://antena1.ro/auto/a/auto_weineck.htm |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
hai sa fim seriosi...
vreau filmul cu masinuta aia la 300 km/h. sunt sigur ca doar teroretic atinge 300 in timpul stabilit de ei ptr ca practic sa fie fericiti daca ajunge la 250 km/h.... masina este o varza aerodinamica si pariez ca decoleaza... pai o masina de formula 1 are 15 mii de reguli pentru o aerodinamica si o apasare perfecta si vine gigi asta si-mi spune ca solnita aia ajunge la 300 km/h... si inca in 10 secunde... hehehehehhehehehhe... konigsseg este o bijuterie aerodinamica avand un coeficient de frecare cu aerul incredibil de mic fiind plata in partea de jos si avand totul calculat perfect... uite ca vine unu cu tractoru lu tacsu echipat cu un motor de 1100 CP si gata frate, rupe tot... ![]() eu unul nu cred ceea ce se spune in acest articol si mi se pare destul de improbabil ca masina respectiva sa poata avea performantele mentionate in articol... sunt de acord ca poate fi o masinuta extrem de rapida dar de la extrem de rapid la performantele acelea e o distanta mare...... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 05:38 AM |