![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
salut...am un e30 325 cabrio pe care intentionez sa il reconditionez.as vrea una de piese pentru chestii cum ar fi usi geamuri poate si un interior(scaune+bancheta) daca stie cineva dati reply aici sau p.m.(private message)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
cu siguranta lucrurile merg asa in zona Timisoara, de unde am luat inca de acum 4 ani un Audi 100 complet fara nici un act in afara de cel de vanzare-cumparare. cea mai tare faza a fost venitul cu el in Iasi. nu spun cum am facut, dar banuitzi voi... si mai dadeam si flash-uri unei masini pe la Arad sa se dea la o parte - a dat drumul la girofare si am inghetzat. era o masina de politie, dar fiind noapte si ploaie nu observasem acest amanunt. noroc ca nu m-a oprit. oricum varianta recomandata de a transporta o masina ca asta e NUMAI PE PLATFORMA !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:55 PM |