![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
salut...am un e30 325 cabrio pe care intentionez sa il reconditionez.as vrea una de piese pentru chestii cum ar fi usi geamuri poate si un interior(scaune+bancheta) daca stie cineva dati reply aici sau p.m.(private message)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
pe mobile si pe autoscout preturile nu sunt neaparat "pomana". daca mergi pe strada in cartierele din germania sau citesti anunturile de la intarile in supermarket sau ziarele locale, vei avea surprize mari :unibrow:
cel care vrea 500 de euro pe o masina nu prea se oboseste pt banii astia sa dea anunt pe net. cum am mai spus, voi cere celui care aduce de astea nr de tel si il voi posta aici. din pacate eu sunt in BC si el e in Iasi. dar am vazut deja cateva masini aduse de el la preturi de astea. nu sunt impecabile ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:56 PM |