![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
care ma ajuta si pe mine cu cateva detalii despre e36??
In cazul in care aproba astia legea aia...si nu o sa ne omoare taxele...m-as baga sa imi iau o pisik.... so... ma intereseaza asa....e36 320is cabrio.... -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
apropo de exemplu ala care l-am dat atunci am vazut m3 pisik la banii aia afara , pacat k nu e cu motor de 3.2 si 321 cai , mie mi s-a cam dus de cabrio deoarece in timp se degradeaza rpd , in accidente sunt mult mai firave si oricum au un pret mai mare fata de un coupe , prefer sa meditez la un m3 e36 copue chiar daca imi este cam teama de aceasta masina fiindca nu ii cunosc capacitatile ei, dar pe de alta parte in bucuresti nici nu ai cum sa ii dai a 3-a :paranoid:
MY DREAM :drool: :drool: :drool: -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:54 PM |