![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
salut...am un e30 325 cabrio pe care intentionez sa il reconditionez.as vrea una de piese pentru chestii cum ar fi usi geamuri poate si un interior(scaune+bancheta) daca stie cineva dati reply aici sau p.m.(private message)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
nu ai de ce sa dai vama pe ea. nu o inmatriculezi. pretul ei + 400 euro diverse cheltuieli = asta e tot. si ai UN MOTOR DE 2500 cmc, cutie de rezerva, interior piele, scaune incalzite, volan sport , jante BBS, full electric. oricum , daca itzi pui problema ca e mult 1000 de euro pt a reconditiona o masina, mai bine renunta. nu vreu sa fiu rau , dar citez "am un e30 325 cabrio pe care intentionez sa il reconditionez". adica cum sa il reconditionezi? sa il stergi de praf? daca vrei sa faci mai mult de atat, va trebui sa te astepti sa te si coste. doar un vopsit adevarat face cel putin 500 euro.
si legat de chedere si geamuri - de ce sa iei de la dezmembrari , cand se gasesc noi la preturi de bun simt ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:20 AM |