IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> BMW versus alte marci sportive
Robert
post May 1 2006, 06:07 AM
Post #1

82% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 25

Citesc in AMS mai 2006, articolul de prezentare al generatiei a doua Audi TT:
"Plansa de bord are consola centrala orientata catre sofer, ca la vechile BMW-uri sau noile Alfa Romeo"

Consola centrala orientata catre sofer era, dupa parerea mea, o caracteristica de design specifica BMW, precum rinichii din masca, sau "C"-ul din coltul usii spate, etc. Si nu era doar o caracteristica de design, care dadea o tenta sportiva, cat si ceva util soferului.
Iar carnatii de design-eri care au proiectat linia actuala de modele BMW au considerat de cuviinta sa renunte la un element de traditie si sa copieze orientarea consolei centrale specifica modelelor Mercedes...
Iata ca Audi si Alfa Romeo, marci care construiesc in mod traditional masini sportive, au acum modele cu consola centrala "ca la vechile BMW-uri".
Scheisse...

Asa ca pun (iar) intrebarea care ma bantuie de ceva vreme: nu cumva, dupa ce a vanat (si, discutabil, a obtinut) pozitia lui Mercedes de leader in piata masinilor de lux, BMW este pe cale sa piarda, de fapt, imaginea de marca fundamental sportiva - adica exact ceea ce a cladit atat de solid in trecut?
Altfel zis, nu cumva tinerii din viitorul apropiat, la intrebarea "mentionati cateva marci de masini sportive", se vor gandi mai intai la Audi, Alfa Romeo, mai stiu eu ce, si abia apoi la BMW?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ccc
post May 3 2006, 04:15 PM
Post #2

meep meep!!

Group: Members
From: -
Member No.: 5
Car: -
Engine: -

Mi-e greu sa spun daca politica actuala a BMW e buna sau nu. Pe de-o parte are profituri mari, vanzari in crestere.
Pe de alta fanii nu par prea incantati de noile modele... sa vedem.
Eu astept sa apara ceva nou la departamentul lor de design.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 11:00 AM