![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
frana de mana trebuie sa tina si in mers?
la mine merge de pe loc, nu se clinteste masina, dar in mers abia se simte.. am tras-o si la 140 (ma intreba un pasager cum o fii sa tragi frana de mana la viteza aia :unibrow: ) si abia se simte... am auzit ca asa e normal la astea cu tractiune spate.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
i-am umblat la frane la 316i mai demult si cu frana de mana trasa pleca de pe loc dar foarte foarte greu la cei care au saboti suprafata de contact este trripla si din cauza asta tin mai bine cei cu saboti
dar eu oricum o sa renunt la saboti pt discuri sunt mult mult mai eficiente franele iar frana de mana nu este pe sabotei este direct pe pistonasul de la etrier -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:01 AM |