![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
frana de mana trebuie sa tina si in mers?
la mine merge de pe loc, nu se clinteste masina, dar in mers abia se simte.. am tras-o si la 140 (ma intreba un pasager cum o fii sa tragi frana de mana la viteza aia :unibrow: ) si abia se simte... am auzit ca asa e normal la astea cu tractiune spate.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
La mine tine beton frana de mana si nu trag nici mult de maneta pentru asta... E drept ca de curand am fost la mecanic si l-am rugat sa-mi desfaca sistemul si sa mi-l curete si se simte... chiar si in mers are efect (e drept ca nu foarte tare dar suficient) si as putea opri masina numai din ea... In general eu sunt fun frana de mana si nu-mi place sa las masina in viteza niciodata... consider ca daca era normal ca masinile sa stea in viteza frana de mana nu ar trebui sa existe... cum ea exista...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:24 AM |