![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Spuneti ce mai vedeti pe strazile noastre...
![]() Incep eu cu o intamplare amuzanta... Eram aseara la Spring Time-ul de la Victoriei. Eram la o masa langa geam, exact in dreptul masinii.. Vad pe unul cu un Golf 4 ca ii da tare pe straduta aia (cea paralele cu pasajul)... pune frana brusc si da in spate sa faca parcare.. Bineinteles ca la cat de zmeu era, pe langa faptul ca mai avea 1metru si ceva pana la bordura se opreste cu spatele in masina mea.. Ma duc repede la el, ii zic, la care el foarte mirat: "ce, ti-am lovit-o?".. eu zic ca da, ca am vazut dinauntru.. El o tinea una si buna ca nu.. Ne ducem noi in spate, a mea nu patise nimic. II zic: "da zgarietura asta de la ce e?" (avea o zgarietura de 30-40cm pe bara, de la bara mea). Cand o vede imi zice: "ah.. se pare ca ti-am lovit-o da sa mor de am simtit" Am plecat inauntru, da m-am amuzat foarte tare.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Incredibil!!!
i-a furat unui vecin masina, o dacie berlina din aia mai rotunjita (ultimu tip) pe injectie.. ieri a lucrat ceva la ea, s-a dus sus sa se spele si sa se imbrace ca trebuia sa plece cu ea. a durat totul maxim juma de ora. cand a coborat nu mai era masina :eek: :eek: era ora 12-1 ziua si cred ca stiti cu totii ce aglomerat e pe mosilor la ora aia.. a sunat la politie.. azi, pe seara l-au sunat de la politie sa-i spuna ca au gasit-o pe o straduta pe aici prin zona. DEZMEMBRATA!!! decat caroseria cica mai era! bine ca avea casco.. incredibil si aici nici macar o oglinda n-am auzit sa se fi furat.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 10:17 AM |