![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
Daca intereseaza pe cineva
![]() ![]() Alex :unibrow: daca aveam rafinarie o luam eu ![]() ![]() -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 88 Joined: 1-April 06 From: Zalau-Cluj Napoca Member No.: 238 ![]() |
salutare
ma numesc bogdan,sunt din zalau si am si eu fobia bmw-urilor ![]() m-am bucurat enorm cand am dat de site-ul acesta....desigur ca de pe alte site-uri am aflat..... in sfarsit pot afla si eu mai multe detalii despre bmw-uri. ![]() am vazut si eu anuntul acela cu seria 8.....am stat si m-am gandit putin...oare cum merge ala? cred ca lasa in spate ff multe masini mult mai noi..... am avut si eu un bmw 524 td din '89, adus din austria, si mergea si ala nemaipomenit,desi consuma destul de mult. nici nu pot sa imi imaginez ce senzatie trebuie sa ai la volanul unui bolid de 300 cp... :cool: iar consumul...nici nu vreau parca sa stiu.oricum cine are bani sa isi ia un 850, trebuie sa se gandeasca mai intai la intretinere... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:48 AM |