Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 850
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
cristic
Daca intereseaza pe cineva tongue.gif biggrin.gif http://www.autovit.ro/html/7/4/4/5/327445.php
Alex :unibrow:
daca aveam rafinarie o luam eu biggrin.gif tongue.gif
alex230ro
Il stiu de mult ma :unibrow: prea multi km la bord mai e unu de vanzare cu 11.000E parca si cu mai putini km la bord din Galati biggrin.gif.Oricum momentan am alte probleme,si daca ar fii sa iau nu cred ca as lua 850 tongue.gif
florin83
QUOTE (cristic)
daca aveam rafinarie o luam eu  :D  :p

eu nu cred ca consumul e problema la o astfel de masina ci intretinerea..
nu cred ca ia cu mult peste 20 :unibrow:
Robert
QUOTE (florin83)
eu nu cred ca consumul e problema la o astfel de masina ci intretinerea..

Cred ca in realitate sunt doua mari probleme cu un E31 850Ci: consumul si intretinerea.
Eu stiam ca masina asta consuma intre 15..18 litri / 100Km la drum intins, si 26+ litri / 100Km in oras. Adica, enorm.
Cat despre intretinere, este de asteptat sa fie scumpa: E31 a fost o masina high-tech la vremea ei (inca mai este) si s-a produc in relativ putine exemplare (cca. 30.000). In plus, motorul M70 nu exceleaza in fiabilitate, deci un 850Ci cu rulaj de peste 200.000 Km (si probabil higherit binisor in Romania) nu e deloc un deal bun. La orice pret de cumparare ar fi.

Pentru cineva care isi permite luxul de a avea un E31, dar totusi are limita la cheltuieli, cred ca singura optiune rezonabila este un 840Ci. Preferabil din 1996+, cand s-au echipat numai cu motoare M62 - fara Nikasil.

Sa mai amintesc cat va costa din 2007 impozitul anual + asigurarea unei masini cu motor de 5 litri, iar imaginea cheltuielilor aferente unui 850Ci devine chiar sumbra.
alex230ro
Mai degraba la mare prin statiuni sa mai tina schema cu vrum vrum biggrin.gif oricum trebuie sa mergi legal ca sa scoti un consum decent laugh.gif consumul cred ca sare de 30 mil
florin83
zau de m-ar interesa consumul..
imi ia a mea 17-18.. :dis:
alex230ro
Poate nu intelegi clar aia ia dublu biggrin.gif era un nene care avusese asa ceva si zicea ca in Buc consumul sarea lejer de 30 se ducea catre 40 in forja :unibrow:
akajohn
sa fim seriosi... nu vad nici macar un singur motiv pentru care mi-as cumpara un 850... daca vreau putere imi iau ceva mai nou si suficient de puternic si sunt convins ca n-o sa pape cat ala... e chiar o nebunie sa iei asa ceva avand in vedere cat de mari sunt costurile de utilizare/ detinere...
florin83
QUOTE (alex230ro)
Poate nu intelegi clar aia ia dublu biggrin.gif  era un nene care avusese asa ceva si zicea ca in Buc consumul sarea lejer de 30 se ducea catre 40 in forja :unibrow:

eu stiu pe cineva care a avut unul (cel din parcarea subterana de la inter) si nu ii lua atat..
Robert
"Princiala diferenta intre baieti si barbati o constituie costul jucariilor" biggrin.gif
alex230ro
745i biggrin.gif
316i
850CSi la orice ora. Ca si Jaffar, citez din nou "cand iti iei avion, nu intrebi cat consuma".
Aleg 850CSi la orice ora pentru ca nu vreau sa fac parte din "turma". :finger:
Si inca ceva, e o mare diferenta in a avea multi bani si a fi un conneseur.
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
cine-si poate imagina ca 745i fuge in vreun fel asemanator cu 850i ? (no offence io's smile.gif )

biggrin.gif
cred ca ai baut apa dupa cineva de pe forum.... tongue.gif
sau nu despre 745i e23 e vb
ai mers vreodata cu un 850Ci ?(nu CSI, intre ele e o diferenta de cca 80 de cai care cred ca se simt laugh.gif ) ca stiu sigur ca ai mers cu 745i

atasez cateva date tehnice editate de BMW intr-o brosura a modelelor fabricate in anii respectivi:
io'sŪ
acum dupa ce am vazut datele mai bine, vad ca 850 Ci are acelasi timp 0-100 cu 540i e34 (6,8sec), si am mers cu aceasta masina mult timp, am mers si cu 750i e32 de f multe ori(fac comparatie pt ca e acelasi motor, stiu caroserie mai grea) din pacate nu am mers cu 850Ci sad.gif .... nu am ce zice, fug rau ambele dar nu am trait aceleasi zenzatii pe care le traiesc in 745i tongue.gif :nod:..... probabil din cauza cutiei automate(....sau turbo?) :-k .... si daca stau bine sa ma gandesc, cutia manuala pe seria 8 a fost optionala (in 6 trepte) numai pe 850 CSI tongue.gif
FiaGT
salutare
ma numesc bogdan,sunt din zalau si am si eu fobia bmw-urilor biggrin.gif ....
m-am bucurat enorm cand am dat de site-ul acesta....desigur ca de pe alte site-uri am aflat.....
in sfarsit pot afla si eu mai multe detalii despre bmw-uri. biggrin.gif
am vazut si eu anuntul acela cu seria 8.....am stat si m-am gandit putin...oare cum merge ala? cred ca lasa in spate ff multe masini mult mai noi.....
am avut si eu un bmw 524 td din '89, adus din austria, si mergea si ala nemaipomenit,desi consuma destul de mult. nici nu pot sa imi imaginez ce senzatie trebuie sa ai la volanul unui bolid de 300 cp... :cool: iar consumul...nici nu vreau parca sa stiu.oricum cine are bani sa isi ia un 850, trebuie sa se gandeasca mai intai la intretinere...smile.gif
mertan
mai fratilor. eu am observat ceva. cica are 6 airbeguri. dar volanul este ca al meu. asha mi se pare. si nu are airbag. parerea mea.
urban
S-a vandut. Si oricum masina sport si cutie automata imi suna aiurea (vulpea si strugurii smile.gif ).
Iulika0069
La un moment dat am vrut sa imi iau un 750iL, era unul de vanzare cu 3200E.. dar nu mi-a placut deloc cum se prezenta masina (rugina, motor cam varza) si am renuntat..

Citisem pe nu-sh ce site ca dura al dracului de mult sa skimbi bujiile, in special nr. 11 si 12 smile.gif - trebuia sa demontezi juma' de motor biggrin.gif
Si ca motorul putea functiona in regim de "avarie", cu doar 6 cilindri.. chiar incepusem sa imi fac planuri daca nu cumva ar fi putut merge (rotund) tot timpul in 6cyl. si sa ai un buton de "turbo" care sa activeze injectia si pe ceilalti 6cyl. :unibrow:.. ma rog, vise de copil nebun care face doar 3.4km pana la munca smile.gif
cristic
meserie atunci incerc si eu la al meu sa-i mai opresc din cilindrii.. asa vreo 1-2-3 biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif

e chiar interesanta ideea de a nu merge toti cilindri la fiecare ciclu.. adika daca mergi decent cu o masina V12 poate sa consume cat una cu 6?
Ionut
la mercedes cred ca era.... smile.gif
alex230ro
Prin USA era o schema din asta motorul in regim de croaziera mergea doar cu 6 cilindrii,la BMW ai zice limp mode parca si nu poti sa mergi asta tot timpul mergi doar cand ai o avarie smile.gif
florin83
da.. motoarele HEMI.. si sunt v8, nu v12 biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.