![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si uite asa m-am prins ca nu avem topic despre cauciucuri
![]() avind in vedere ca vine primavara si ca, poate, multi dintre noi se vor gindi sa se innoiasca (eu sigur trebuie sa o fac), hai sa vedem ce cauciucuri ar fi mai bune pentru bimmerele noastre. momentan eu analizez urmatoarele: dunlop sp sport 01 ![]() dunlop sp sport 200e ![]() michelin pilot primacy ![]() good year eagle nct5 ![]() continental premium contact ![]() pozele courtesy of www.tyre-pictures.com am fost destul de multumit si de pirelli dar am tot auzit ca se intaresc prea repede, asa ca le-as scoate din lista. ia sa vedem experienta voastra si sugestiile ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
michelin pilot sport pt vara si orice alt cauciuc de iarna (pt iarna
![]() din pacate sunt mai mult decat scumpe si pe ploaie nu sunt chiar cele mai bune, dar eu cred ca salveaza vieti in anumite momente. nici dunlop sp 90xx nu sunt proaste. am continental pe audi , nu ma plang deloc nici pe zapada. verdstein de allweather sunt praf . niste gume f bune de vara sunt sava si foarte ieftine -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 04:52 PM |