IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> cauciucuri
Guest_jaffar_*
post Mar 9 2006, 05:10 PM
Post #1

Guests

si uite asa m-am prins ca nu avem topic despre cauciucuri smile.gif
avind in vedere ca vine primavara si ca, poate, multi dintre noi se vor gindi sa se innoiasca (eu sigur trebuie sa o fac), hai sa vedem ce cauciucuri ar fi mai bune pentru bimmerele noastre.

momentan eu analizez urmatoarele:

dunlop sp sport 01

dunlop sp sport 200e

michelin pilot primacy

good year eagle nct5

continental premium contact

pozele courtesy of www.tyre-pictures.com

am fost destul de multumit si de pirelli dar am tot auzit ca se intaresc prea repede, asa ca le-as scoate din lista.

ia sa vedem experienta voastra si sugestiile smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
akajohn
post Mar 30 2006, 11:24 AM
Post #2

27% BMW corupt
**

Group: Members
Member No.: 99
Car: e46 316i
Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP

ca tot vorbeam de cauciucuri si eu sunt in cautare si am ajuns la concluziile urmatoare-

as vrea dimensiunea 215/55/R16 pe spate si 205/ 55 / R16 pe fata. acum am 205/55/R16 si pe spate as prefera unele mai late si putin mai inalte (215/ 55/ R16 e putin mai mare in inaltime, adica diametru decat 205/ 55/ R16)... Vreau mai mari pe spate si mai late pentru o viteza maxima mai mare si o aderenta mai buna... asta o sa-mi afecteze consumul cu siguranta dar sper sa nu fie cu mult mai mare... pe fata le prefer ceva mai inguste ca forta de frecare la manevrarea volanului sa fie mai mica... initial am avut pe masina 195/60/ R15 si volanul misca mult mai usor ca acum deci e klar o diferenta si nu vreau sa obosesc sistemul de directie...

vis-a-vis de firme eu am avut pana acum pe masinile mele cauciucuri Continental dar numai stiu modelul (pe Opelul Astra) si au fost foarte bune, Goodyear allseason pe Opelul Corsa si pentru iarna au fost extraordinare (sunt insa mai zgomotoase) si acum pe BMW am Pirelli P6000 parca... nu prea stiu ce sa zic de ele pentru ca nu am cu ce compara pe BMW dar per total am fost multumit... nu stiu daca o sa-mi iau iarasi Pirelli insa si chiar vreau sa incerc altceva pentru a avea cu ce sa compar smile.gif

vis-a-vis de preturi pot spune ca cele Pirelli 205/55/16 sunt cam pe la 3,4 milioane in targ, noi... nu avea 215/55/16 pe Pirelli dar ma batea gandul sa intreb macar de pret... pe 215/55/16 avea Bridgestone pe la vreo 4,5 milioane (numai stiu modelul) si mai erau unele Michelin dar erau vreo 6 milioane bucata...

ce ar mai fi de mentionat este ca ar trebui sa fim atenti la optiunea run-flat pentru ca o sa economisim multi bani in cazul unei pene... cel putin nu o sa ne taiem cauciucul...

apropos, am auzit o gramada de vorbe bune despre Vredestein dar nu stiu pe nimeni sa fii testat pe BMW... eu am pe o masina la firma asa ceva si arata super dar costa o groaza...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:26 AM