![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Cred ca turbina mea nu mai comprima aerul asa cum ar trebui. Nici nu face zgomotul pe care l-am auzit la alte motoare. E posibil ca din cauza ei sa scoata si fum negru in forja?
Ce-mi recomandati, cum as putea s-o repar? Cam cat m-ar costa? Am sanse sa desfac singur turbina si s-o pun la loc intreaga? -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (TiL) CAT, asta-i troaca cu injectie mecanica, de unde cip?
![]() Filtrul e intr-adevar super jegos. Am mers insa cateva sute de metri fara filtru si parca nu-i mare diferenta. Doar ca se aude suieratul mai bine, de tras parca trage la fel. Si se aude un fel de duduit cand scot filtrul, oare scapa gaze de evacuare in admisie? :retard: E posibil asa ceva? In fine ma mananca-n fund si cred ca intr-o zi cu soare o sa desfac turbina, daca nu ma speriati voi prea tare. Au mai fost voci care mi-au spus ca turbina intra prea tarziu, cu toate ca motorul trage binisor... ve, da cu fum cam tot timpul. deci daca masina trage bine inseamna ca nu are nimic turbina, iti garantez ca daca nu merge turbo la masina ta, te va face si o dacie 1100 sau un biciclist mai forjos ![]() iar fumul, poate sa fie pompa uzata/dereglata... cine stie cati or fi umblat in ea, nu ar strica sa-i faci un reglaj pe banc si o curatare de injectoare QUOTE (CAT) de obicei suieratul ala de turbina se aude doar daca ceva nu e in regula . de ex la a mea nu se aude. initial am crezut ca e defecta turbina. dupa care mi-au explicat ca la bmw diesel turbina e "discreta". poate e discreta la e39, dar iti garantez ca daca tubina suiera nu e nimic in neregula...aaa, sa nu suiere de te scoate din masina, atunci poate fi ceva in neregula
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 01:38 PM |