![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 48 Joined: 3-March 06 From: SB Member No.: 205 ![]() |
Bai baieti am o problema majora
![]() ![]() ![]() vreau sa schimb jantele si cauciucurile de rahat care sunt pe masina asta pe care ex-proprietarul le a "aplicat" din jgarcenie/economie. vreau sa cumpar niste 16".din cate stiu se potrivesc 225/50/R16 dar mai e intrebarea cu J-ul ala. 7, 7.5, 8 J. CAT?! si daca mai sunt cateva chestii importante sa mi spuneti ca trebuie sa anunt pe cineva in germania care mi aduce. mersi mult |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
QUOTE (io's) QUOTE (Robert) Aceasta situatie nu se intampla, de exemplu, la E23 sau E24 (masini din aceeasi "era"), pentru ca acestea au pasajele rotilor mult mai largi.
asta pot sa confirm si eu! :nod: QUOTE - Toate E28-urile pe care le stiu, sau despre care am discutat pe Net de-a lungul anilor, au o ciudatenie. Anume, spatiul intre peretele pneului si buza interioara a aripii spate este mai mic in stanga decat in dreapta. Mai exact, in spate, caroseria de E28 este putin "defazata" spre dreapta fata de punte. Vorbim de cativa mm, dar totusi este evident sesizabil.
aici pot sa adaug ca fenomenul acesta l-am intalnit personal la mai multe tipuri de BMW, e36, e46, inclusiv e23 si la a mea in spate cand am 3-4 persoane si trec peste o denivelare atinge numai in stanga :retard: . nu am gasit explicatie de ce! am intalnit si eu la masina mea (e21) e12, si 2 e30 :eek: -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 06:57 PM |