![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
cum scrie si in titlu cumpar coupe in 6 cyl de preferat e36 , merge si e30 da sa fie cu facelift , astept oferte serioase :cool:
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
chestia de mai sus e posibila dar recomandabila daca, si doar daca, aveti cunostinte, prieteni in EU ca altfel nu va sfatuiesc sa faceti asta... suplimentar , din ce stiu eu, trebuie ca masina sa aiba asigurare valida afara care e destul de scumpa... una peste alta merita doar daca masina este foarte ieftina si restul costurilor o tin la un pret rezonabil... oricum, in Romania BMW-ul etse destul de ieftin... am fost zilele trecute prin cateva autohausuri din Nordul si Centrul Germaniei si in general un e46 nu era sub 11.000 Euro... nu am pus anul sau motorul pentru ca nu este relevant dar ideea este ca BMW cu an de fabricatie 1999-2000 sub pretul de mai sus nu am vazut... E drept ca erau BMW Premium Selection, adica verificate de cei de la BMW si garantate... deci klar varianta buna la pret este cea in care luati masina direct de la poarta omului... si apropos de coupeuri, la e46, toate incepeau de la vreo 18000 euro....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:36 AM |