Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar 6cyl coupe
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
n3o
cum scrie si in titlu cumpar coupe in 6 cyl de preferat e36 , merge si e30 da sa fie cu facelift , astept oferte serioase :cool:
da_joint
fara facelift nu vrei???e si IX!!!
florin83
ba, sa nu te prind ca o vinzi pana nu ne dam, da? :paranoid:
n3o
hmm depinde de cat vrei pe ea , da-mi un pm dk nu vrei sa apara aici
n3o
da la voi ix-uri vin numai in alb tongue.gif
florin83
???
a lui joint e gri..
alex230ro
QUOTE (florin83)
ba, sa nu te prind ca  o vinzi pana nu ne dam, da?  :paranoid:

Lasa-l ma sa o dea ,oricum tu trebuie sa te dai cu mine mai intai :unibrow: :finger:
n3o
din poza si a ta pare gri :snakeman:
n3o
am si eu o intrebare , dk as aduce un e36 325 coupe din germania am auzit k trebuie sa o scoti din cand in cand din tara , stie cineva daca mai este valabila chestia asta ?!!? , k oricum numai e mult pana in 2007 chiar dk am auzit k o sa coste ceva sa o imatricluezi si atunci
da_joint
Da?zi-mi si mie cum ...ca astazi sun si imi iau e36 cabrio ...tot e un prieten acolo sa cumpere masina...
Nu cred ca mai merge chestia asta...
n3o
pai asta e , eu am auzit chestia asta o data sau de 2 ori dar nu sunt sigur k mai merge , ahh dk citesti pe la astia care aduc bmw-uri mai vechi si le vand zic ca au la ele procura sau nush ce si ca poti mere cu ele, o sa il intreb p unu sa vad ce si cum
n3o
inca nu am aflat faza cu germania dar pana atunci astept si alte oferte !!
n3o
pentru da_joint am gasit pe un site aici totul despre cum sa circuli cu masina cu nr straine in romania macar pana in 2007 sa dea Domnu !! ce implica asta din ce am inteles sa faci rost de procura de la ala de la care o iei la notor si asigurare masina o iei frumos intri in tara stai 3 luni maxim 120 zile iesi la unguri bei o cafea si t intorci si reiei pana in 2007 , ce am mai auzit dk treci de 120 zile poti sa o dezmembrezi masina k nu mai poti sa iesi din tara sau nush cum sa o duci remorcata in afara si sa t intorci pe rotzi mai greu dar oricum , cu procura nu am inteles faza asta , adik practic t duci cu neamtu la notor si faci act cu el k sa iesi cu masina din tara dar nush sigur dk masina o sa fie trecuta pe numele tau oricum t joci cu notaru cum vrei , asigurare e mai scumpa ce am inteles dar treb neaparat si ultimu lucru dk iesi la unguri mai platesti cate ceva maxim 90$ cu totu la 3 maxim 4luni cand iesi cu masina din tara. am postat si eu acolo sa aflu mai multe detalii , k d abia astept moare pipota in mine dupa o pisik coupe :drool:

scuzatzi greselile gramaticale dar sunt rupt d oboseala , o sa il editez maine :nod:
akajohn
chestia de mai sus e posibila dar recomandabila daca, si doar daca, aveti cunostinte, prieteni in EU ca altfel nu va sfatuiesc sa faceti asta... suplimentar , din ce stiu eu, trebuie ca masina sa aiba asigurare valida afara care e destul de scumpa... una peste alta merita doar daca masina este foarte ieftina si restul costurilor o tin la un pret rezonabil... oricum, in Romania BMW-ul etse destul de ieftin... am fost zilele trecute prin cateva autohausuri din Nordul si Centrul Germaniei si in general un e46 nu era sub 11.000 Euro... nu am pus anul sau motorul pentru ca nu este relevant dar ideea este ca BMW cu an de fabricatie 1999-2000 sub pretul de mai sus nu am vazut... E drept ca erau BMW Premium Selection, adica verificate de cei de la BMW si garantate... deci klar varianta buna la pret este cea in care luati masina direct de la poarta omului... si apropos de coupeuri, la e46, toate incepeau de la vreo 18000 euro....
n3o
eu vb de e36 mai vechi care adus in tara cu asigurare si ce se mai plateste ajunge pana in 5000E , iar cu e46 nush c sa zic stiu k ajunge mai ieftin !!
SUPERBEC
suna aici si spune ce doresti biggrin.gif

0723977123
n3o
hmm pai nu prea pot sa sun k nu sunt in tara , dar in principiu un e36 coupe negru 6cyl :unibrow: , if u got somethin' for me PM :cool:
SUPERBEC
nu am eu, la nr ala vb cu un amic care stie multa lume cu bmw-uri

e un e36 coupe negru de vanzare pe scuar intre sediul conex si magazinul junior.
mgrx
Da-mi un pm daca mai cauti coupe e36 m50b20.
butcky
QUOTE (SUPERBEC)
nu am eu, la nr ala vb cu un amic care stie multa lume cu bmw-uri    

e un e36 coupe negru de vanzare pe scuar intre sediul conex si magazinul junior.

Mda! Ce cazan inaripat! Un jeg de masina! Arata ca naiba! No offence dar mie nu-mi place! A stricat-o rau de tot! E irecuperabila! :crybaby: :crybaby: :crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.