![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si uite asa m-am prins ca nu avem topic despre cauciucuri
![]() avind in vedere ca vine primavara si ca, poate, multi dintre noi se vor gindi sa se innoiasca (eu sigur trebuie sa o fac), hai sa vedem ce cauciucuri ar fi mai bune pentru bimmerele noastre. momentan eu analizez urmatoarele: dunlop sp sport 01 ![]() dunlop sp sport 200e ![]() michelin pilot primacy ![]() good year eagle nct5 ![]() continental premium contact ![]() pozele courtesy of www.tyre-pictures.com am fost destul de multumit si de pirelli dar am tot auzit ca se intaresc prea repede, asa ca le-as scoate din lista. ia sa vedem experienta voastra si sugestiile ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 389 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 64 Car: E12, E34 Engine: M20 & M50 ![]() |
dunlop sp sport 200 sunt niste porcarii. pierd aderenta f. usor
pirelli p6000 sunt cauciucuri bune (si frumoase) am ramas impresionat de kumho power star. se tocesc repede dar au aderenta f. buna cauciucurile de mai sus le-am testat la max. (cerculete, drifturi, franari violente) -------------------- // E12-520-'79 / E34-525-'90
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 10:36 PM |