![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si uite asa m-am prins ca nu avem topic despre cauciucuri
![]() avind in vedere ca vine primavara si ca, poate, multi dintre noi se vor gindi sa se innoiasca (eu sigur trebuie sa o fac), hai sa vedem ce cauciucuri ar fi mai bune pentru bimmerele noastre. momentan eu analizez urmatoarele: dunlop sp sport 01 ![]() dunlop sp sport 200e ![]() michelin pilot primacy ![]() good year eagle nct5 ![]() continental premium contact ![]() pozele courtesy of www.tyre-pictures.com am fost destul de multumit si de pirelli dar am tot auzit ca se intaresc prea repede, asa ca le-as scoate din lista. ia sa vedem experienta voastra si sugestiile ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Alea difereau la pret pt ca in primul rand erau de alta calitate avand indicele de viteza marit fata de 195 si sigur aveau un indice mai mare decat cele de 195si un maxim de incarcare iar mai ridicat ,deci alta calitate cu toate ca erau acelasi model
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 02:22 PM |