IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cosmote
florin83
post Mar 9 2006, 09:19 AM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

ce parere aveti de cosmote?
am inteles ca faimoasa cartela de 3E si 2000min in retea nici nu se mai gaseste! nu credeam pana ieri, cand s-a dus un prieten sa isi cumpere.. rezultatul e in atasament :eek: :eek:

eu cred ca toata miscarea asta cu cartela e o strategie de a atrage clienti.. cred ca or sa faca aceiasi prostie care a facut-o connex-ul cu centul..o sa-si ia toata lumea pana cand nu o sa mai reziste reteaua si apoi o sa le retraga..
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
akajohn
post Mar 9 2006, 11:11 PM
Post #2

27% BMW corupt
**

Group: Members
Member No.: 99
Car: e46 316i
Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP

e o strategie de marketing sinucigasa din cateva motive destul de simple:
1. reteaua lor e varza si mai au de munca sa rezolve problema acoperirii in afara si a repozitionarii in orase a siteurilor
2. sunt in perioada de investitii si cheltuie o groaza pe echipamente si pe reclama la TV iar veniturile generate de o astfel e campanie sunt insignifiante iar pe termen lung in telecom se stie ca cel mai mare churn (asa se numeste plecarea de la un operator la altul) este pe zona de prepaid exact unde ei fac aceasta super oferta... deci nu cred ca au ales o strategie buna si o sa si-o ia in coaja destul de repede pentru ca efortul financiar pe care trebuie sa-l suporte e foarte mare si nu cred ca grecii sunt dispusi sa opiarda cateva milioane pe luna timp de un an pana cand poate ca vor reusi sa aiba ceva rezultate cu o astfel de oferta...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 11:35 PM