Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosmote
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
florin83
ce parere aveti de cosmote?
am inteles ca faimoasa cartela de 3E si 2000min in retea nici nu se mai gaseste! nu credeam pana ieri, cand s-a dus un prieten sa isi cumpere.. rezultatul e in atasament :eek: :eek:

eu cred ca toata miscarea asta cu cartela e o strategie de a atrage clienti.. cred ca or sa faca aceiasi prostie care a facut-o connex-ul cu centul..o sa-si ia toata lumea pana cand nu o sa mai reziste reteaua si apoi o sa le retraga..
Robert
QUOTE (florin83)
am inteles ca faimoasa cartela de 3E si 2000min in retea nici nu se mai gaseste!
N-am stat sa analizez, dar de regula astfel de promotii vin cu un "catch" de marketing. De exemplu: sunt limitat sa vorbesc cele 2000 de minute intr-un anumit interval (de ex: o luna de la activare) sau nu?
Nu stiu, intreb si eu - dar intotdeauna am fost sceptic la "super" oferte de acest gen... sunt curios care e catch-ul la aceasta oferta:)
mertan
cica daca iesi din orash ai belito.
da_joint
deja se face specula cu aceste cartele....stiu sigur
316i
N-ai primit pe yuhu mesaje de genu' :vand cartela cosmote cu 350k/400k, etc.?
Eu oricum nu prea inteleg de ce se agita lumea...alea 2000 de minute sunt doar in reteaua cosmote si le ai doar o luna sau 3 luni, nu pana la sfarsitul vietii.
alexandru_83
Eu intelesesem ca le ai in fiecare luna timp de un an
akajohn
e o strategie de marketing sinucigasa din cateva motive destul de simple:
1. reteaua lor e varza si mai au de munca sa rezolve problema acoperirii in afara si a repozitionarii in orase a siteurilor
2. sunt in perioada de investitii si cheltuie o groaza pe echipamente si pe reclama la TV iar veniturile generate de o astfel e campanie sunt insignifiante iar pe termen lung in telecom se stie ca cel mai mare churn (asa se numeste plecarea de la un operator la altul) este pe zona de prepaid exact unde ei fac aceasta super oferta... deci nu cred ca au ales o strategie buna si o sa si-o ia in coaja destul de repede pentru ca efortul financiar pe care trebuie sa-l suporte e foarte mare si nu cred ca grecii sunt dispusi sa opiarda cateva milioane pe luna timp de un an pana cand poate ca vor reusi sa aiba ceva rezultate cu o astfel de oferta...
mertan
cred ca e vraja. acuma e asha. dupaia te intorc ei cum vrei tu. cine stie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.