![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si uite asa m-am prins ca nu avem topic despre cauciucuri
![]() avind in vedere ca vine primavara si ca, poate, multi dintre noi se vor gindi sa se innoiasca (eu sigur trebuie sa o fac), hai sa vedem ce cauciucuri ar fi mai bune pentru bimmerele noastre. momentan eu analizez urmatoarele: dunlop sp sport 01 ![]() dunlop sp sport 200e ![]() michelin pilot primacy ![]() good year eagle nct5 ![]() continental premium contact ![]() pozele courtesy of www.tyre-pictures.com am fost destul de multumit si de pirelli dar am tot auzit ca se intaresc prea repede, asa ca le-as scoate din lista. ia sa vedem experienta voastra si sugestiile ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
eu am avut dunlop sp sport 01, nu sunt zgomotoase, au aderenta mare in viraje (din cauza benzilor neintrerupte de cauciuc), au directie si pe zapada mica (in caz ca te prinde vreo vreme urata), pe ploaie torentiala am mers cu 120km/h si am testate franarea brusca fara abs. intr-un cuvant, mi-as mai lua asa ceva. au un singur defect: sunt cam scumpe
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:27 AM |