![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Cum va merg masinile(doar E46)?
![]() Ce probleme aveti?(repet:doar E46) ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
QUOTE (CAT) dupa 2000 trage fara probleme. e frustrant insa cand intri cu a2-a in viraj si trebuie sa ii dai 1-a sa pleci mai departe. sau sa ai rabdare sa te tarii cateva secunde pana isi "revine" turatia.
masina are mai putin sau in jur de 100 de mi km.parca. am patit-o si io,in afara tzarii...simtzeam ca mor. urcam pe munte, serpentine..masina cu 4oameni in ea si efectiv urcam cu a 2-a si in curbe mai stranse cu a-ntaia. am fost la ab si au gasit buba...catalizatoru. sau precatalizatoru.(~500E) nici nu mai stiu ca p proforma scria ceva p factura altceva parca. oricum, a fost demult. facusem si un topic pe celalalt forum:P Ziceau ca s-a spart ceramica...de la mers prin ape mari si reci-cat fiind inchins...a crapat :retard: ideea e ca s-a rezolvat. acu nu ma mai roade decat lagu de la plecarea de pe loc. tre sa o compar cu alt 320d sa ma conving ca e in limitele legale. -------------------- Black E46 320d
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 10:53 PM |