![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Intrebarea e in primul rand pt E36, dar se poate extinde la toate modelele..
Ma intereasa pareri, fapte de opinie, link-uri.. orice informatie care sa ma lumineze Unii zic ca nu conteaza ce ulei pui (75W90), nu e diferit de cel care se pune in diff-urile "normale" Altii zic ca tre' sa scrie pe cutie "pt LSD" Cativa ma indruma (corect ![]() So, care e raspunsu' corect? -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Tu NU ai LSD?? Io aveam impresia ca ai..
Ma miram io acum cum puteai sa dai scart in tr. a III-a.. Cu un LSD nu cred ca e posibil (nu vb de M3 ![]() Si parca nici cerculetele din filmele tale nu erau chiar perfecte (glumesc ![]() Raportul.. hmm.. mai, l-am intors pe toate partile, nu scrie nimic de kestia asta pe el, dar il simt ce e identic ca raport cu cel veki de 3.15 (probabil) Revenind la functionalitate.. cateva cuvinte de lauda: Masina a devenit incomparabil mai manevrabila in momentul pierderii aderentei; daca vrei sa te duci in directia "aia" prin derapaj, te duci in acea directie, nu te impiedica nimeni :unibrow: Inainte, revenirea masinii din derapaj era foarte violenta, de multe ori fiind pericolul de a pierde controlul; asta se explica cred prin transferul f. brusc de cuplu de pe o roata pe alta Si la LSD se face acest transfer, dar exista acel procent de maxim 25% care "indulceste" transferul Pe asfalt umed, inainte imi derapa imediat spatele daca apasam mai tare pe pedala in tr. a II-a Acum, am plecat destul de tare depe loc si nu am avut probleme, am dus-o pana la 5500-6000 si i-am dat violent a II-a. Nici macar nu a mai patinat (vizibil) vreo roata!!! Va zic, e cel mai tare upgrade de pana acum! "Power is nothing without control" e cat se poate de adevarat(a) Simt in sfarsit ca pot folosi puterea masinii si la altceva decat 0-240 ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:19 PM |