![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
De ceva timp ma alearga un gand criminal
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
nu te lua dupa ce zic circotasii astia ... se poate face fara probleme daca nu sari calul cu boost-ul:
ar fi o idee buna sa reduci rata de compresie, dar, daca e prea scump - merge cu motorul stock, dar cu boost mai mic .. turbina: T25 (gasesti si la 300E pe e-bay, reconditionate), sau GT28(daca spargi o banca, ceva ..) wastegate - se poate cu actuator vacumatic (nu mai ai treaba cu controlul electronic) sau cauti o turbina cu wastegate incorporat ... colector evacuare pt turbo - serpisori, pot fi facuti "custom made" - nu cred sa fie mai mult de 150E e posibil sa-ti trebuiasca injectoare mai mari, sau un injector suplimentar (se monteaza inainte de corpul de acc - pt ca benzina suplimentara sa raceasca amestecul ... dar daca ai vre-un rateu pe admisie bye-bye turbina ...) regulator reglabil de presiune 100E; unichip + dyno tuning 450E; bujii "reci" - 150E; intercooler klumea - minim 80% randament ... 150-200E un afr meter e excelent - dar daca vrei unul lumea costa de te sparge .. am vazut zilele trecute unul cu Sorin pe la 300USD (stand alone); btw - afr tb sa fie 11.5-12.5 (amestec bogat), ca daca te duci peste 14.8 ... s-a terminat cu motorul ... blow off e indicat - dar si asta e destul de scump (pt presiuni pana in 10 psi (0.7 bar) e cam 100E) cu set-up asta poti rula linistit 0.5bar - si poti astepta 220-240CP + o gashca de cuplu de la 2.500rpm in sus ... PS: nu te arunca la scazut compresia - ca nu e neaparat o solutie buna ... in special daca vrei sa rulezi low bost (pana la 0.7bar ..); pana la 250CP - cred ca piesele interne ale motorului stock n-o sa aiba probleme, mai ales ca motorul e facut de curind ... -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:12 PM |