IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> e30 vs. e36
Guest_jaffar_*
post Feb 25 2006, 12:45 AM
Post #1

Guests

pentru inceput, as vrea sa stiu cine a avut sau are sau macar a condus mai multa vreme ambele tipuri, ca sa ne putem arunca in niste comparatii pertinente.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
316i
post Feb 26 2006, 02:01 PM
Post #2

Road Runner

Group: Members
From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

Nu cred ca se poate spune ca E36 e mai _durabil_ decat E30, vorbind dpdv al materialelor folosite (bord and sh*t). Pana una alta E30 exista cu muuuult inainte sa apara E36 (dooh, logic) si cele de care s-a avut grija arata in continuare extrem de bine. Deci aceasta afirmatie e falsa. smile.gif Pana una alta sunt multe E36 care arata mai rau (spre jalnic) decat un E30, dar aici intervine grija care s-a avut de masina.
In ceea ce priveste issue-urile de driveability nu pot sa ma pronunt pentru ca inca nu am mers cu E36, inca. Poate-l corup pe Jaffar la o tura de strasse si revin cu impresii despre stabilitate si restul. biggrin.gif
A, iar vorbind de "gadget-uri" sa stii ca E30 are cam aceleasi optionale pe care le are si E36, incluzand OBC, trapa electrica, etc. mai putin toate ASC,ABC,DEF,GHI,XYZ si asa mai departe.
Deci motivele aduse de tine sunt in proportie de ~50% fabricate. :finger:

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 09:47 PM