IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> e30 vs. e36
Guest_jaffar_*
post Feb 25 2006, 12:45 AM
Post #1

Guests

pentru inceput, as vrea sa stiu cine a avut sau are sau macar a condus mai multa vreme ambele tipuri, ca sa ne putem arunca in niste comparatii pertinente.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Iulika0069
post Feb 26 2006, 01:30 AM
Post #2

45% BMW corupt

Group: Members
From: Bucharest
Member No.: 51
Car: E30
Engine: S50 turbo 400+WHP

In orice comparatie obiectiva E36 castiga detasat; daca o dai in subiective, ursul poate pune mari probleme ("e mai fun", "fuge mai misto de-a latul (din)spre bordura" etc biggrin.gif)
- Pisica e mai sigura, se redreseaza mai usor in situatii limita si te aduce mai greu in acele situatii
- Suspensia este tare, dar nu simti asta ca la urs; directia este precisa si grea
- Stabilitatea este mult, mult peste E30, nu numai la viteze mari; am mers cu masini (reno, pejo, c4 etc) din 2003-2005 si nu am simtit ca E36 ar putea fi inferior acestor masini cu 13 ani mai tinere
- Bordul este modern, materialele din care e facut sunt excelente, isi pastreaza f. bine calitatea in timp; masina in general este moderna, cu exceptia partii frontale dure care oricum "indulceste" trecerea dela un E30.. smile.gif
- Ai tot felul de gadget-uri, care nici acum nu sunt standard pe masinile moderne: AC/clima bizonale, ASC(+T), OBC, trapa electrica, 10 boxe + amplif, torpedou care se inchide cu cheia smile.gif

Legat de bord, cand intru in urs am exact aceeasi senzatie (naspa) pe care o aveam cand intram in Nova - dupa ce imi luasem E30-ul

Nu-sh ce sa zic, E36 este altceva, cred ca asta e cuvantul corect..
Daca esti in cautare de fun, usurinta in reparare smile.gif, placerea pura de a conduce, probabil ca E30, E21, 635CSi e ceea ce iti trebuie.. Daca nu, poti incerca si surogatele :unibrow: de dupa '90

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 03:30 AM