![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
pentru inceput, as vrea sa stiu cine a avut sau are sau macar a condus mai multa vreme ambele tipuri, ca sa ne putem arunca in niste comparatii pertinente.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
In orice comparatie obiectiva E36 castiga detasat; daca o dai in subiective, ursul poate pune mari probleme ("e mai fun", "fuge mai misto de-a latul (din)spre bordura" etc
![]() - Pisica e mai sigura, se redreseaza mai usor in situatii limita si te aduce mai greu in acele situatii - Suspensia este tare, dar nu simti asta ca la urs; directia este precisa si grea - Stabilitatea este mult, mult peste E30, nu numai la viteze mari; am mers cu masini (reno, pejo, c4 etc) din 2003-2005 si nu am simtit ca E36 ar putea fi inferior acestor masini cu 13 ani mai tinere - Bordul este modern, materialele din care e facut sunt excelente, isi pastreaza f. bine calitatea in timp; masina in general este moderna, cu exceptia partii frontale dure care oricum "indulceste" trecerea dela un E30.. ![]() - Ai tot felul de gadget-uri, care nici acum nu sunt standard pe masinile moderne: AC/clima bizonale, ASC(+T), OBC, trapa electrica, 10 boxe + amplif, torpedou care se inchide cu cheia ![]() Legat de bord, cand intru in urs am exact aceeasi senzatie (naspa) pe care o aveam cand intram in Nova - dupa ce imi luasem E30-ul Nu-sh ce sa zic, E36 este altceva, cred ca asta e cuvantul corect.. Daca esti in cautare de fun, usurinta in reparare ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 03:30 AM |