![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
pentru inceput, as vrea sa stiu cine a avut sau are sau macar a condus mai multa vreme ambele tipuri, ca sa ne putem arunca in niste comparatii pertinente.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (jaffar) - ce nu inteleg eu: cum opresti e36 cu abs in conditii de aderenta slaba, cind ai in fata un obstacol ? ce stiu eu sa fac cu ursul nu merge, nu reusesc sa o arunc intr-o parte si sa evit. poate e doar necunoasterea masinii, nu stiu, cert e ca se duce glont inainte si e dificil de aruncat pe alta directie.
ciudat, la urs merge bine abs-ul pe zapada. chiar aseara am facut pe poligon niste teste cu abs-ul (stii ca merge pe poligon ![]() gabita poate sa confirme ![]() QUOTE (CAT) franarea mi se parea mai brutala dar mai eficienta la e30
n-am condus e36, dar am mers in dreapta cu cateva si zic ca e mult mai buna frana de la e36.. QUOTE (CAT) raza de bracaj e mai mare la e30? parca asa mi s-a parut...
stai sa vezi la mine cat e... poate ca e 4x4? :dis: ps: jaffar, ne dam, da? :unibrow: later edit: :eek: :eek: 320 e36 e mai usoara decat a mea.. :eek: :eek: 1270kg e36 320i, 1285kg e30 325ix |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 07:35 PM |