![]() |
![]() |
Guest_EXPERT_* |
![]()
|
Guests ![]() |
HELLO TO EVERYBODY FROM THE ALLUKRAINIAN BMW CLUB
We are very glad that you develop BMW movement. The Club was organised long ago! Bmw festivals have been held yearly in May since 1999. This year it will be May,13. We invite you to take part in our festival. Will be very glad to see you in Kiev. We also invited BMW Clubs from Bulgary, Belorussia, Moldova, Litva, Latvia, Russia, Estonia, etc...!! Some of them has already become our constant guests. I attach photos of the last fifths International BMW Festival in Kiev held in May 2005. Every year about 400 cars attend our festivals.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Women-fans !! ![]() ![]() ![]() And these are our alcohol presents. Fans !!!! ![]() ![]() ![]() With best regards, President of All-Ukrainian BMW Club Anatoliy Burbeza aka EXPERT expertbmw@ipnet.kiev.ua WWW.BMW.KIEV.UA |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Mie mi se pare putin de neinteles faptul ca mai degraba ne gandim la un efort considerabil -- acela de a forma o coloana de masini pe traseul Romania (Bucuresti + alte orase) - Ucraina si retur -- in loc sa ne concentram sa organizam in tara un Bimmerfest reusit.
Costurile participarii la un Bimmerfest in Romania sunt semnificativ mai reduse, iar "miscarea" BMW din Romania tocmai de asta are nevoie, pentru a-si defini existenta: de a incepe organizarea de evenimente locale, la nivel national. Evident, ucrainienii au ajuns la un nivel de organizare si participare pentru care am tot respectul - si pe care, sincer, sunt sceptic ca il vom ajunge vreodata - chiar la un nivel proportional mai redus, conform diferentei de numar de locuitori dintre Ucraina si Romania. E foarte bine sa existe intalniri intre organizatiile din mai multe tari vecine. Dar cu ce valoare adaugata venim noi, romanii, in cadrul unor astfel de intalniri? Neorganizati, fara experienta anterioara a unor Bimmerfest nationale, ce am fi altceva decat niste outside people care se invart si ei pe acolo? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:21 PM |