Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HELLO TO EVERYBODY FROM THE ALLUKRAINIAN BMW CLUB
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
EXPERT
HELLO TO EVERYBODY FROM THE ALLUKRAINIAN BMW CLUB
We are very glad that you develop BMW movement.

The Club was organised long ago!
Bmw festivals have been held yearly in May since 1999.
This year it will be May,13.
We invite you to take part in our festival.
Will be very glad to see you in Kiev.
We also invited BMW Clubs from Bulgary, Belorussia, Moldova, Litva, Latvia, Russia, Estonia, etc...!! Some of them has already become our constant guests.

I attach photos of the last fifths International BMW Festival in Kiev held in May 2005.
Every year about 400 cars attend our festivals..

Women-fans !!

And these are our alcohol presents.

Fans !!!!

With best regards,
President of All-Ukrainian BMW Club
Anatoliy Burbeza aka EXPERT
expertbmw@ipnet.kiev.ua
WWW.BMW.KIEV.UA
io'sŪ
eeee... ce ziceti fratilor de asa comunitate BMW????
=D> :thumbsup: :nod:
io'sŪ
Hello and welcome to bimmer.ro
sixx
Welcome EXPERT and thank you for the invitation.
I personally will try to make it and I am sure that other will too.
Right now, final arrangements are being done for the fist Romanian BMW fest which will be held on May 27-28 . Check out www.bimmerfest.ro
There won't be 400 cars, but it's a first step twoards that smile.gif I think it would be great if we would have you as guests.
The Romanian BMW community is still quite young and spread across a couple of forums but it's growing by the day and we hope that the fest will bring us together in the name of our common passion: BMW smile.gif
aR99bMw
ca de obicei romania e pe ultimu loc biggrin.gif
mertan
welcome ucraina. :partyman: :partyman: :partyman: i want to came. but i dont know what papaers to show at the danube.
ccc
EXPERT: Nice pictures! wink.gif

mertan: Iti trebuie pasaport, asigurare, viza.
Aici gasesti informatii pentru calatoria in Ucraina:
http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=50...8&idlnk=3&cat=5

Pentru viza si acte necesare te interesezi la:
Consulatul Ucrainei din Suceava (care e mai aproape de Bacau):
http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=13...8&idlnk=4&cat=6

sau

Ambasada Ucrainei din Bucuresti (sectia consulara):
http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=12...8&idlnk=4&cat=6
Viper05
pentru ucraina trebuie viza biggrin.gif
INTERCEPTOR
suntem de cacat.cea mai de cacat tara in orice:((.eu as merge .cine se mai arunca??
ccc
QUOTE (florin77)
suntem de cacat.cea mai de cacat tara in orice:((.eu as merge .cine se mai arunca??

Ce vrei sa zici cu asta? Chiar as vrea sa inteleg la ce te gandesti.
Daca e vorba de obligativitatea vizei, mi se pare normal sa fie nevoie de viza pentru Ucraina: si Romania a cere vize ucrainienilor, din moment ce vrem sa aderam la UE.
Sau nu vrei in UE...?
aR99bMw
poate se referea ca suntem ultimii....adica si mie mi-a venit greu sa cred ca in moldova este bimmerfest si e plin de m3-ri iar la noi nu...le fel si ucraina.......si din cate vad mai au si autostrazi biggrin.gif biggrin.gif
ccc
Despre masinile din Moldova (republica) ar fi multe de spus. Ar fi interesant sa le studiezi putin provenienta si sa vezi ce procent au acte in regula...
Crow
QUOTE (ccc)
Despre masinile din Moldova (republica) ar fi multe de spus. Ar fi interesant sa le studiezi putin provenienta si sa vezi ce procent au acte in regula...

Pot sa va asigur ca cu actele totul e in regula, dealtfel nu vedea Kievul monstrii nostri. biggrin.gif
Darren
Ei, asa ne place noua sa ne uitam la paiul din ochiul altuia.
Si in RO, toate BMW-urile au acte in regula. Numai ca in unele cazuri actele nu corespund cu realitatea sau cu masina, dar, actele sunt in regula :ninja:

@CCC: care e procentul? A facut cineva un studiu? Eu zic ca e ca in RO. toate actele sunt in regula. tongue.gif
Crow
Apropo
Daca totusi cineva se hotaraste, mai simplu ar fi sa ne intilnim la Chisinau, apoi yn coloana la Kiev, chear si drumul e cu mult mai bun.

Asteptam propuneri, sugestii, intredari...
V-om face totul posibil sa va ajutam.
Darren
O fi mai simplu de obtinut viza in Chisinau decat in Bucuresti? Sau e tot una? Am mai auzit de solutii de genul asta..
Crow
QUOTE (Darren)
Ei, asa ne place noua sa ne uitam la paiul din ochiul altuia.
Si in RO, toate BMW-urile au acte in regula. Numai ca in unele cazuri actele nu corespund cu realitatea sau cu masina, dar, actele sunt in regula :ninja:

@CCC: care e procentul? A facut cineva un studiu? Eu zic ca e ca in RO. toate actele sunt in regula. tongue.gif

Altfel nicicum... wink.gif
Crow
QUOTE (Darren)
O fi mai simplu de obtinut viza in Chisinau decat in Bucuresti? Sau e tot una? Am mai auzit de solutii de genul asta..

Miine aflam la ambasada
aR99bMw
mias cumpara un ursuletzu cu banii de pe benzina dus-intors biggrin.gif poate a lu jaffar biggrin.gif glumeam biggrin.gif
mertan
ash merge.distanta nu ar fi o problema, sau banii, ca mai pun 3 in masina si facem cheta la lovele, dar trebuie sa imi fac pasaport... sa pun masina la punct..... mai vad eu ce ramane de facut.... poate anul viitor sigur. sa strang bani din timp. in vara fac si eu pasaportul. mai. dar chisinaul vine la bimmerfest romania? daca vine.... trebuie sa treaca prin bacau :drool:
si de aici mergem toti acolo.
cristic
daca ar fi sa ne strangem mai multi sa mergem ....
1. viza se ia greu?
2. cam cati am fi?
3. a mai fost cineva in Kiev, sa cunoasca drumul?
4. stie vreunul rusa?
Robert
Mie mi se pare putin de neinteles faptul ca mai degraba ne gandim la un efort considerabil -- acela de a forma o coloana de masini pe traseul Romania (Bucuresti + alte orase) - Ucraina si retur -- in loc sa ne concentram sa organizam in tara un Bimmerfest reusit.

Costurile participarii la un Bimmerfest in Romania sunt semnificativ mai reduse, iar "miscarea" BMW din Romania tocmai de asta are nevoie, pentru a-si defini existenta: de a incepe organizarea de evenimente locale, la nivel national.

Evident, ucrainienii au ajuns la un nivel de organizare si participare pentru care am tot respectul - si pe care, sincer, sunt sceptic ca il vom ajunge vreodata - chiar la un nivel proportional mai redus, conform diferentei de numar de locuitori dintre Ucraina si Romania.

E foarte bine sa existe intalniri intre organizatiile din mai multe tari vecine.
Dar cu ce valoare adaugata venim noi, romanii, in cadrul unor astfel de intalniri? Neorganizati, fara experienta anterioara a unor Bimmerfest nationale, ce am fi altceva decat niste outside people care se invart si ei pe acolo?
cristic
mai chiar ar fi interessant sa ne plimbam si noi pana in ucraina :unibrow:
da_joint
QUOTE (cristic)
mai chiar ar fi interessant sa ne plimbam si noi pana in ucraina :unibrow:

La cati Raceri avem.....nu stiu cati ar ajunge intregi pana acolo.... laugh.gif
TiL
Mda, multi s-ar infige in podoabele patriilor vecine si prietene.

Robert are dreptate... vorbiti vorbe, dar daca stai mai bine si te gandesti... parca iti piere cheful sa te deranjezi cu un drum pana la Kiev, avand in vedere faptul ca organizare inca nu prea exista... experienta de asemenea.
Crow
Astazi am fost La Ambasada Ukrauinei... mi-au spus ca mai bine, mai repede shi mai ieftin ar fi da capatat vizele pe loc, adica in Romania. Maiales au spus ca in grup fac reducere.

In privinta la outside people... nu va faceta griji, nimeni nu va atrage atentia de unde eshti, in ce stare e masina ta... principalul ca aveti insugna Alb-Albastra.
Fix asa atitudene aveam cind prima oara am plecat la Ungaria, la Festivalul Principal European.

Parerea e ca principalul de hotarit cu vizele, ce e despre drum, voi pina la vama sa ajungeti, noi v-om fi bucurosi sa va intilnim. Cu limba nu-i problema. Mai ales benzina la noi e mai ieftina cca 0.65eu, la ukraina si mai ieftin.
Distanta e de cca 450 de la Chisinau, drumul e nou.
mertan
de c enu spui asha frateeeeeee. merg cu masina pe rosu pana dupa granita. dupaia..... ce tare e. calitatea benzinei cum este?

uitativa oleaca in poza aia pusa de mine mai sus. cei cu drumul ala de al kisinau-kiev? m21-m20 ala? e autostrada?
Crow
QUOTE (mertan)
calitatea benzinei cum este?

uitativa oleaca in poza aia pusa de mine mai sus. cei cu drumul ala de al kisinau-kiev? m21-m20 ala? e autostrada?

Despre benzina: Avem acela-s Petrom, Lukoil, calitatea, nicinustiu, probleme nu am avut.

Si m21 si m20 sint autostrazi, m20 anul trecut a fost reconstruita, e de o placere sa circuli, viteza nu se simte wink.gif

ce tine de Bimmerfest, asteptam, v-om veni, daca nu e ympotrive nimeni. wink.gif 2 masini vor fi 100%, doritori sunt, dar ca de obicei pyn la urma ajung numai alesii biggrin.gif
aR99bMw
io zic ca ar fi mult mai tare...un bimmerfest al europei de EST....si sa fie in ungaria.... biggrin.gif
Crow
La Ungaria am fost. Ceea ce a avut loc acolo a luat parte din Bimmerfest al BMW Club Europa, asa ceva are loc in fiecare an in diferite tari ale Europei, anul acesta va avea loc in Franta, la munte.
mertan
QUOTE (aR99bMw)
io zic ca ar fi mult mai tare...un bimmerfest al europei de EST....si sa fie in ungaria.... biggrin.gif

sau romania :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Crow
Ungaria
aR99bMw
sa speram ca va fi cel putin la fel de frumos si bimmerfestul din tzara noastra biggrin.gif
Viper05
viza pt ucraina se ia foarte usor

Oricum nu recomand o plimbare pana acolo

cunosc pe cineva din ucraina si am fost in moldova..
Crow
QUOTE (Viper05)
Oricum nu recomand o plimbare pana acolo

cunosc pe cineva din ucraina si am fost in moldova..

Si care e legatura? Cunosc si eu o multime de lume din romania, ukraina, si nu odata am fost pe la voi, ce are una cu alta????? :paranoid:
ccc
Cum spune si Robert, pana la bimmerfestul din Ucraina, care pare foarte interesant, avem si unul in Romania. Hai sa ne ocupam de si el.

Crow: sunteti bineveniti la bimmerfestul romanesc. Vorbeste cu da_joint pentru detalii.
Crow
QUOTE (ccc)
Crow: sunteti beneveniti la bimmerfestul romanesc. Vorbeste cu da_joint pentru detalii.

Merci, v-om fi. si paremi-se nu putini :unibrow:
Gleb
Dear friend,

On behalf of the Anatoliy ака EXPERT, I update the information. Except for Weber, still I am engaged reception and accommodation on the Meeting (booking of hotels, apartments, etc.)

Lot of time remain and I need to know:

1. How many the person from you planing to visit on the Ukrainian BMW Club Meeting and when.
2. What requirements for accommodation
3. What else there are wishes or questions

In occasion of accommodation: On this site http://www.ua4you.com you can choose hotel interesting you.
And in the same place it to reserve. Here the booking form http://ua4you.com/tmp/form.php
All forms come to me.
There is an offer to place all visitors in one place in a boarding house in a resort zone of Kiev - Pusha Voditsa. There there is enough parking lot of cars, the low prices,
a good silent place in a coniferous wood. However not perfect conditions of residing. Here the description of this boarding house: http: // www.ua4you.com/index.php? id=67,0,0,1,0,0

In the near future I shall lay out on a site the description of one more inexpensive hotel with an opportunity of a parking of a plenty of cars.

If someone does not suit any of listed variants, I can pick up for you apartments in Kiev, however I think it it will be not so convenient, as everyone will be scattered on city.

I shall be glad to answer all the arisen questions in occasion of travel, meetings and everything, all other connected with a meeting.

Communicate with me you can on mobile phome: +38 097 575 37 15

My e-mail: belgov@ukr.net, incoming@toptour.com.ua
ICQ # 319905225

We with pleasure wait for you on a visit.

Welcome.:-)

Best regards
Gleb
Ukrainian BMW Club
ccc
Hello Gleb and thank you for the updated information.
I'm sure that those who want to visit the Ukraine will contact you directly.
By the way, we are also organizing a Bimmerfest, on 27-28 May in Cheia (a small mountain town). The event has a dedicated website http://www.bimmerfest.ro/
You're welcome to attend.
Gleb
Thank you for your propose.
I hope somebody from our Club will be visit to Bimmerfest.
Also we so glad to see you in Ukraine at any time.

Please don't hesitate to contact with me for any questions about accomodation, visiting, meeting in Ukraine.

Best wishes,
Gleb
belgov@ukr.net
Gleb
Dear friends,

I update the information on residing at Kiev. As the hotel " Alenka" will be borrowed for these dates, there is an offer to place all nearby from each other, in resort region of Kiev - "Pusha-Voditsa".
Some boarding houses depending on a desirable level of residing are offered to your attention.
1. A boarding house УТОГ - the cheapest and undemanding level except for numbers "lux"
2. Base "Sokol" - more comfortable and hardly more dear
3. Sanatorium "Pusha-Ozerna" - the most comfortable sanatorium of the Pusha-Voditsa belonging administration of the president.

In any of three sanatorium a protected parking in territory of base. All of them are located nearby (in 5-6 minutes of driving on the car) from each other. You can find it in map of Pusha-Voditsa

Besides in the Central military sanatorium it is planned to organize a banquet after the end of the BMW Club Meeting (in the evening 13/05/06)
You can find the Map of Kiev here. To search for the Pusha-Voditsa is better try in a line of search "Гамарника" is one of the basic streets of the Pusha-Voditsa.

If someone does not satisfy any proposition, to yours attentions the site http://www.ua4you.com with an opportunity on-line booking.

All the information on a Allukrainian BMW Club Meetemg is placed on our site http://www.bmw.kiev.ua/slet2006/

And now ATTENTION!!!! T
he information on the following is necessary to me:
1. How many the person from you goes on Allukrainian the Meeting of BMW Fans (on May, 13th, 2006)
2. How many cars will arrive
3. What you choose from the offered variants (more precisely how many the person where plans will stop also what numbers to you to reserve)
4. How many from going on the Meeting plans to be present on a banquet. An estimated cost of a banquet on 170 uah (34 usd)/per person

This information is necessary to me as soon as possible. To be exact till evening of Friday 05/05/2006. Please, let one of you who is responsible for a trip send to me on a e-mail or in ICQ the information.

My e-mail: belgov@ukr.net, incoming@toptour.com.ua

ICQ # 319905225

My mobile phone: +38 097 575 37 15

With best regards,
All-Ukrainian BMW Club
Gleb Bityukov
belgov@ukr.net
WWW.BMW.KIEV.UA
florin83
QUOTE (Gleb)
All the information on a Allukrainian BMW Club Meetemg is placed on our site http://www.bmw.kiev.ua/slet2006/  

sounds great (from pictures, because i don't understand nothing biggrin.gif), but i think it's to late for us to join you..

QUOTE (Crow)
QUOTE (ccc)
Crow: sunteti beneveniti la bimmerfestul romanesc. Vorbeste cu da_joint pentru detalii.

Merci, v-om fi. si paremi-se nu putini :unibrow:

ei? veniti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.