![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 50 Joined: 15-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 192 ![]() |
Cum pot scoate mai mult dintr-un motor de 1.8 injectie de ursulet din '84?
Ce modificari pot face la motor ca sa-i pot creste puterea? :-k De fapt are rost sa modific ceva sa sa-mi iau unul mai puternic? ![]() Astept sfaturi/sugestii!! Mersi! :yawinkle: -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
pt M10 te poti gindi la un kit de turbo bazat pe Garrett T25
daca mergi cu piese reconditionate sau sh - poti sa te descurci in cca 2.000E (turbina, modificat evacuare, modificat admisie, circuit ulei pt turbina, injectoare mai mari, intercooler, regulator de presiune reglabil, bujii, blackbox, posibil un debitmetru mai mare) : la boost de 0.6 - 0.7 bar poti scoate din motor 180-200CP (si din cite am mai citit despre M10 -cred ca va si tine ..) daca te gindesti la piese noi - nu se merita ... desi un GT25 60trim ar merge klumea pe motorul ala .. e foarte eficienta si aproape ca nu are lag .. dar e si foarte scumpa cit priveste posibilitatea cu compresor mecanic - numai compresorul te va costa cca 1.500E .. -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:02 PM |