![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
lamuriti-ma si pe mine cu urmatoarele chestii:
1. de ce lasa multi un singur stergator? 2. cum merge asta fara debitmetru? :eek: :eek: 3. ce face rotita aia? sa nu ziceti ca e de la cutia automata ca am vazut si pe manuale.. ![]() 4. ce face maneta aia? e de la decapotare? pe partea cealalta nu are.. 5. nu e spoiler de m3 e36? vine super ![]() 6. cred ca peste 50% din masinile de pe e30.de au rotile in stilul asta.. adia jenti late si cauciucuri mai mici sa se vada buza jantei. e vreo smecherie sau e la moda? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
poza atasata, editata de mine,
am vazut ca acolo, undeva mascat de capacul de delco se afla un filtru de aer conic sport, probabil ca tot acolo se afla si debitmetru, mai mult ca sigur are turbo masina LE am vazut ca la celelalte intrebari ai primit deja raspuns :dis: -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 06:47 PM |