![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 50 Joined: 15-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 192 ![]() |
Cum pot scoate mai mult dintr-un motor de 1.8 injectie de ursulet din '84?
Ce modificari pot face la motor ca sa-i pot creste puterea? :-k De fapt are rost sa modific ceva sa sa-mi iau unul mai puternic? ![]() Astept sfaturi/sugestii!! Mersi! :yawinkle: -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
mda.. ti-am pus un post mai sus.. despre m20 2.5 motronic 1.3 dar l-ai ignorat total.
da, un kit de turbo costa minim cat masina ta .. iar sa il pui pe motorasul ala e ilogic, pui m20 2.5 mergi asa pana te plictisesti, totusi e un motor care trage foarte bine si poti sa nu te plictisesti de el, si daca iti permiti pui turbo pe 2.5 care ar cam merita ![]() daca tu vrei mai multi cai si consum mai mic... asa ceva nu se poate, 2.5 nu papa extrem de mult daca este reglat bine, dar nici putin nu este , sa zicem minim 12 in oras si maxim 18 in functie de aglomeratie si de greutatea piciorului stang. dar avand in vedere ca un 2.5 iti misca foarte bine masina si la turatii mici poti scoate oricand consumul minim fara sa te chinui. ti-am mai explicat si de pe ce masini sa iei motorul de 2.5 ca "sa nu fie alergat" ca toate motoarele de bmw mari ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:10 PM |