![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
lamuriti-ma si pe mine cu urmatoarele chestii:
1. de ce lasa multi un singur stergator? 2. cum merge asta fara debitmetru? :eek: :eek: 3. ce face rotita aia? sa nu ziceti ca e de la cutia automata ca am vazut si pe manuale.. ![]() 4. ce face maneta aia? e de la decapotare? pe partea cealalta nu are.. 5. nu e spoiler de m3 e36? vine super ![]() 6. cred ca peste 50% din masinile de pe e30.de au rotile in stilul asta.. adia jenti late si cauciucuri mai mici sa se vada buza jantei. e vreo smecherie sau e la moda? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
1. de ce lasa multi un singur stergator?
e misto faza. o stiu de ceva vreme. are si avantaje dar si dezavantaje.pt mine arata misto. dar cred ca nu are suprafata mae de stergere. 2. cum merge asta fara debitmetru? are turbina. teava aia duce in intercooler, din intercooler se duce in debitmetru, si din debitmetru in turbina. 5. nu e spoiler de m3 e36? vine super e cam decupat. ala de m36 stok arata altfel. 6. cred ca peste 50% din masinile de pe e30.de au rotile in stilul asta.. adia jenti late si cauciucuri mai mici sa se vada buza jantei. e vreo smecherie sau e la moda? mi imi plce asha ceva. mai ales sa ai si distantiere. faza e ca trebuie sa fii atent unde mergi. itzi dai seama la o bordura sau la o groapa. :eek: :eek: :eek: :eek: mie mila de jante. sau la o pana. ce faci? mergi pe janta? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 10:44 AM |