![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 87 Joined: 15-November 06 From: Bucuresti Member No.: 475 Car: E30 Engine: M20 ![]() |
Asa cum am scris si mai sus, 320 automat din '87, sade intr-un garaj fara sa se bucure prea mult de lumina soarelui.
Masina este venita in tara in 2008 sarind in ajutorul unei surate din 83 (inmatriculata in Ro in '96) pe care a mostenit-o prin recarosare, darile la stat platite, RCA, vinieta, ITP Ca dotari beneficiaza de ABS, AC, piele pe scaunele incalzite, electrice toate cele, fluturi pentru pasagerii din spate, pilot, OBC mare, diferential autoblocant, discuri si bara stabi pe puntea spate, H@R + Bilstein, servo, accesorii Mtehnic (vezi volan si oglinda), Hella Smoked, Borbet A si table capacite ptr iarna, doua chei plus una de service. Mai bine va pun la dispozitie cateva poze pentru eventualii entuziasti! ![]() Amatorii pot afla mai multe detalii despre muzica, DOT-ul cauciucurilor si alte din astea, printr-un PM ![]() This post has been edited by SUN 83: Jan 7 2014, 12:43 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Daca sunt conductele foarte ruginite, se distrug cand le desfaci.
Eu am schimbat la E30 impreuna cu conducte noi tocmai din cauza asta. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 87 Joined: 15-November 06 From: Bucuresti Member No.: 475 Car: E30 Engine: M20 ![]() |
Daca sunt conductele foarte ruginite, se distrug cand le desfaci. Eu am schimbat la E30 impreuna cu conducte noi tocmai din cauza asta. Atunci cand conductele ruginesc ar trebui inlocuite pentru siguranta franarii, nu pentru ca se vor rupe la desfacere. Din experienta pot spune ca atunci cand gasesti conducte de frana ruginite, ai cu mult mai multe componente ruginite ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 12:36 AM |