![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 87 Joined: 15-November 06 From: Bucuresti Member No.: 475 Car: E30 Engine: M20 ![]() |
Asa cum am scris si mai sus, 320 automat din '87, sade intr-un garaj fara sa se bucure prea mult de lumina soarelui.
Masina este venita in tara in 2008 sarind in ajutorul unei surate din 83 (inmatriculata in Ro in '96) pe care a mostenit-o prin recarosare, darile la stat platite, RCA, vinieta, ITP Ca dotari beneficiaza de ABS, AC, piele pe scaunele incalzite, electrice toate cele, fluturi pentru pasagerii din spate, pilot, OBC mare, diferential autoblocant, discuri si bara stabi pe puntea spate, H@R + Bilstein, servo, accesorii Mtehnic (vezi volan si oglinda), Hella Smoked, Borbet A si table capacite ptr iarna, doua chei plus una de service. Mai bine va pun la dispozitie cateva poze pentru eventualii entuziasti! ![]() Amatorii pot afla mai multe detalii despre muzica, DOT-ul cauciucurilor si alte din astea, printr-un PM ![]() This post has been edited by SUN 83: Jan 7 2014, 12:43 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,032 Joined: 5-June 11 From: Bucuresti Member No.: 17,575 Car: BW E39 530D Engine: M57 ![]() |
E problema ta cat ceri pe masina , pretul nu reflecta nimic din calitatiile masini sa`ti fie clar. Daca ursu asta valoreaza acum 3000 euro apai fostu meu urs care a intrat doar suma asta in el + masina in sine ajunge la 5000-6000 euro si totusi pe aia se vede pe asta nexam. Poate o fi cabrio naiba si nu vad eu eu zic sa mai pui niste poze sa ma uit mai bine urs la pret de e39 MAXIM ASTA ! Iti mai repet eu ca viitor cumparator explica-mi si mie de ce aceasta masina valoreaza atatia bani ? sunt mai prost de fel daca e nevoie vin si o vad live sa vedem daca tu reusesti sa-mi explici de ce are pretu asta sa ma convingi sa-ti dau bani pe ea. Se pare ca neuronu meu singuratic cam functioneaza prea bine al tau e cam in pauza.....aaa pai stai asa ca si masina mea are valoare sentimentala. Vand e28 bara fata m bara spate m eleron m interior m multiple piese noi pret 7000 euro negociabil astept oferte pe privat nu publice ca sa nu deranjam lumea. Prietene tu crezi ca ai deaface cu prosti ? umblam cu recarosari cu dastea e 90% originala. Poate pe unui ii incanta masina este problema lor si treaba lor fiecare cu gusturile lui.
This post has been edited by Halogen: Jan 9 2014, 07:04 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Aici se opreste discutia asta.
Halogen, chiar nu are rost sa te oftici in public. Omul e liber sa cere cat vrea. Noi suntem oameni mari si putem decidem singuri daca pretul e corect sau nu, in functie de piata, buzunarele noastre si ce ofere masina respectiva si orice alt argument de luat in calcul care noua ni se pare relevant. SUN, numeratul neuroniilor nu face parte de o strategie buna pentru vanzari. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,032 Joined: 5-June 11 From: Bucuresti Member No.: 17,575 Car: BW E39 530D Engine: M57 ![]() |
Aici se opreste discutia asta. Halogen, chiar nu are rost sa te oftici in public. Omul e liber sa cere cat vrea. Noi suntem oameni mari si putem decidem singuri daca pretul e corect sau nu, in functie de piata, buzunarele noastre si ce ofere masina respectiva si orice alt argument de luat in calcul care noua ni se pare relevant. SUN, numeratul neuroniilor nu face parte de o strategie buna pentru vanzari. Am inteles, dar totusi anunt fara pret ? delete sau vanzatorul sa puna pretul.Nu am de ce sa ma oftic bart pot sa cumpar masina dar nu ma intereseaza imi caut ceva mic de oras un diesel , cred ca sambata ma duc sa o cumpar neaparat cu ac ![]() ps: mai bine se sterge topicul care este poluat, vanzatorul sa deschida un topic nou cu prezentarea masini si pretul. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 12:39 AM |