![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Salut!
Mi s-a pus pata pe cum arata E12, dar inca n-am mers cu vreunul si sunt foarte curios. As dori sa merg cu unul macar un sfert de ora ca sa-mi fac o idee daca merita sa-mi iau unul sau nu, iar pentru asta sunt dispus sa platesc 100 lei pentru deranj. As prefera sa fie un E12 pe benzina. Multumesc anticipat! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Asa este.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Asa este. eu am avut un e12 525, bloc M30, carburator solex, automata cu 3 viteze. Prima senzatie cand am condus-o: tanc. Am avut noroc de un motor in mintile lui. Faptul ca avea un consum mare era acceptabil pentru varsta masinii si faptul ca in oras o conduceam cel mai mult cu selectorul in viteza a 2a si muzica oprita. Un M30 automat cu elicea aia imensa de la radiator (11 pale) poate suna extraordinar de frumos. Probleme remediate: 1. Capacul de la axele cu came, din spatele chiulasei, inspre parbriz, scapa ulei. S-a remediat foarte usor cu o garnitura si capac noi. 2. Nu are aparatoare de noroi in fata torilor din fata => apa / noroi aruncate pe sub aripa, inspre coltul din fata a aripii (langa faruri) => rugina. Am pus alte aripi si am confectionat aparatori de noroi din aluminiu. Am vandut-o inainte sa apuc sa o vopsesc. 3. Lant pompa ulei rupt => baie ulei sparta. Comandat lant pompa ulei si kit garnituri districutie, desfacut, reparat, dat cheie, reglat avans. 4. Vascocupla blocata. Comandat vascocupla pe original + pompa apa si schimbate. 5. Termostat blocat. Comandat nou, pe original. 6. Fiert motor. Planat chiulasa, schimbat garnitura, semeringuri, scaune, etc. Probleme neremediate: 1. Etrier frana fata dreapta blocat. Comandat kit reparatie etrier si inmanat cumparatorului. Am tinut masina vreo 2 ani. Am facut drumuri de Cluj - mare, Cluj - vrancea - cluj fara oprire, 1200km, absolut nicio problema. Dupa atatia ani, inca mi-e dor de ea. Recunosc ca am avut grija de ea cat de bine s-a putut si masina era apreciata in trafic, cand mai imi aratau soferii Thumb`s up pe la semafoare sau cand mergeam cu vreo 80 kmh intr-a 2a si se intorceau pietonii sa vada ce vine. ![]() Per ansamblu, as lua oricand un alt e12. Asa da, daca gasesti un e12 in stare buna, nu ezita. Crede-ma ca nu o sa-ti para rau. http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=3584 This post has been edited by Rares: Aug 14 2013, 07:27 PM -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:29 AM |