![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Salut!
Mi s-a pus pata pe cum arata E12, dar inca n-am mers cu vreunul si sunt foarte curios. As dori sa merg cu unul macar un sfert de ora ca sa-mi fac o idee daca merita sa-mi iau unul sau nu, iar pentru asta sunt dispus sa platesc 100 lei pentru deranj. As prefera sa fie un E12 pe benzina. Multumesc anticipat! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Dupa E39 am avut un 190d in stare proasta din punct de vedere al caroseriei, asa ca a trebuit sa ne separam destinele.
![]() Apoi un Golf III pe care l-am vandut destul de repede pentru ca mi s-a parut ca se conduce groaznic, absolut nici o placere. Prefer sa dau mai mult pe combustibil, dar sa ma simt bine. 190d e mult mai masina decat Golf III 1.8 benzina. M-am saturat de masini fara personalitate si care se conduc nasol. D-aia am pastrat E39 atatia ani, se conducea foarte misto desi era automat si cand auzeai motorul ti se schimba ziua. Apropos de E28, un vecin batran si idiot avea unul destul de aratos. Se plangea ca e prea mare motorul si ca ii consuma cam mult si deodata a disparut la REMAT. Era 520i. Pentru cei care au bani, cam anii astia sunt ultimii care inca-ti permit sa-ti iei masinile vechi de suflet pe care ti le-ai dorit de mult. Tot mai multe se duc la fier astfel incat cele care vor ramane vor costa enorm peste 5-6 ani. Mi-as lua inclusiv o Dacia 1300 daca as gasi una originala la un pret decent, si astea vor disparea complet. gaseste un e24, asta daca nu vrei neaparat 4 usi. E foarte misto modelul, dar out of my league. This post has been edited by Ciupanezu: Jul 22 2013, 11:22 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 01:47 AM |