![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 29-October 12 From: Cluj Napoca Member No.: 47,066 Car: E28 Engine: M20B20 2.0 125CP ![]() |
Salut,
De aprox. jumatate de an sunt fericitul proprietar al unui 520i din 1984. Are culoarea Polaris Metallic, cu interior negru si geamuri verzui. Momentan avem urmatoarele dotari: jante de aliaj reconditionate pe 15, cauciucuri 225x60 R15, spoiler fata Alpina, faruri de ceata, geamuri electrice fata, volan sport, trapa manuala, rolou spate. Urmeaza in iarna aceasta sau in primavara: discuri fata-spate, trapa electrica, clima, volan reglabil.
Reason for edit: 225
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 29-October 12 From: Cluj Napoca Member No.: 47,066 Car: E28 Engine: M20B20 2.0 125CP ![]() |
Masina este in garaj, la iernat momentan. Nici pe viitor nu o s-o scot iarna pe sarea asta, desi vecinii de la bloc si unele rude ma considera drept cretin pentru treaba asta.
In alta ordine de idei: Mi-am luat suport pentru centura din mijloc, spate (de pe un E34), mi-am probat spatarul scoica de pe masina de piese (care am sa incerc sa-l retapitez ca imi place enorm de mult) si mi-am luat un capac de culbutori nou (cel vechi este tipul cu emblema, dar asta imi place mai mult; intentionez sa-l vopsesc negru, cu dungile si scrisul argintii). Am gasit instalatie de clima originala, absolut completa, inclusiv consola centrala din interior, cu 250 E si ma tot framanta ![]() This post has been edited by Levo: Jan 22 2013, 10:02 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 01:17 AM |