![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 4-June 08 From: la malul marii Member No.: 1,677 Car: e38 Engine: m60 4.0 286CP ![]() |
dupa defunctul meu e23, m-am tot chinuit sa imi iau alt bimmer.unii dintre voi stiu.nu cu mult timp in urma a aparuto oczie pe care nu puteam sa o ratez.asa ca am profitat de ea. mai e de munca dar se merita din plin.
pot sa ma laud ca sunt fericitul proprietar al unui e38 740 i (putin pocnit ce e drept dar in drumspre realitate). in acest moment am inceput cat de cat lucrul la ea i-am schimbat bratele pe dreapta fata, mi s-a indreptat roata si am putut sa fac o tura cu ea (e de vis), am dat jos aripa din dreapta si urmeaza sa ii trag lonjeroanele la locul lor ca sunt un pic plecate spre stanga si sa ii montez panourile cu radiatoare. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 4-June 08 From: la malul marii Member No.: 1,677 Car: e38 Engine: m60 4.0 286CP ![]() |
multumesc. sincer nu imi place facelift-ul. poate sunt eu mai nebun dar mi se pare mai serioasa fara facelift.parerea mea.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:31 PM |