![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
LA MULTI ANI !!! tuturor indragostitilor de pe acest forum ..si nu numai
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
da apropo dece iubiti vo asa mult toate porcariile de la americani.vall day heloween si alte dastea
sunteti cumva ceteteni americani sau partizani ai americi.ziua femei si alte dastea este pe 1 si 8 martie si ziua iubirilor romanesti adica dragobetele este pe 24 februarie.nu va mai dati cu america si occidentul ca sunteti ROMANI.sa va fie rusine.si scoate ti bagk ul asta de pimp.ca o mai intra si alta lume in afara de noi pe forum.apropo sa nu tipati s ava luati d emine ca s anti si nu stiu ce sa ma certati.sunt prost dispus si nu suport sa facem noi party din tot ce are america.ca nu stiu ce ar copia ei dupa noi.daca aveti chef sa ma certati ganditiva inainte ca poate am dreptate si poate sunt prea roman.si acum cum a zis jaffar .iubitiva:P -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:28 PM |